Despre Noi

Despre Noi

Bine te-am gasit !

 

Salut!

Îți place să te joci, nu-i așa? Sau, cel puțin, copilul din tine a luat-o puțin razna. E bine asta, copilul din noi ne ține în priză și ne dă energia creatoare necesară succesului în business. Și mie mi se întâmplă asta.

De aici a pornit afacerea noastra Woodland Toys Company . Bine, a mai pornit și de la năzdrăvanii mei (am doi pe inventar :).

Mark si Calin sunt primii mei testeri de calitate, și Product Manageri foarte competenți.

Viziunea

Woodland Toys Company este de a deveni punctul de plecare al fiecarui parinte, in alegerea jucariilor mari din lemn de tipul,bicicletelor,trotinetelor,carucioarelor din lemn necesare etapelor de varste intre 1.5 ani si 5 ani,dar si a altor jucarii ce pot dezvolta imaginatia copiilor in cel mai util mod posibil. Părinții atenți preferă jucării din lemn deoarece sunt mai durabile, mai rezistente și mai distractive decăt echivalentele din plastic. Făcute din materiale ecologice, uneori chiar din materiale reciclate, aceste jucării îi sensibilizează pe toti cei ce respectă mediul înconjurător. Nu este greu să alegi jucăriile noastre – mai greu este să alegi acele jucării care să corespundă anumitor standarde de calitate și de siguranță,standarde pe care noi le avem indepinite. Brandul Woodland Toys Company este romanesc,inregistrat la OSIM incepand cu anul 2017.

Misiunea noastra este de a le oferi copiilor sansa de a-si dezvolta abilitatile, deoarece joaca reprezinta modalitatea cea mai placuta pentru invatare, explorare, cunoastere. Valorile pe care se bazeaza compania noastra sunt: calitate, pasiune, creativitate, inovatie, naturalete,bucurie,fericire.

Din prima zi, a fost o prioritate pentru noi sa aducem jucarii bune la preturi accesibile, nu jucarii ieftine si de calitate scazuta. Cu timpul, acest lucru a dus la una dintre cele mai bune selectii de jucarii din Romania, cu un raport cost-beneficiu unic. Gama de jucarii este intr-o continua crestere ...

Toate jucariile noastre îndeplinesc cerintele europene stricte ale standardului EN 71 - declaratie de conformitate separat pentru fiecare produs. Testele facute de expertii in calitate, se duc considerabil mai departe imbunatatindu-se in fiecare zi. Dacă o jucarie nu respecta specificatiile ce se bazeaza pe mulți ani de experiență în ceea ce privește functionalitatea și siguranta pentru copii, acesta nu este inclus în gama noastră de produse.Jucariile sunt testate de Intertek.               ( www.intertek.com )

Materiale folosite

 

Lemn : Pentru noi lemnul este cel mai bun material pentru jucarii datorita proprietatilor sale minunate. În plus, este o materie prima regenerabila si durabila - jucariile  noastre robuste sunt transmise adesea mai multor generații. La fabricarea jucarilor este folosit lemn de inalta calitate, de la proiecte de reimpadurire naturale ..Jucariile din lemn au un farmec aparte, fiind un produs natural.Lemnul este un material cald, mult mai placut la atingere decat plasticul sau fierul, de aceea de fiecare data cand alegem o jucarie trebuie sa fim atenti la detalii si la finisajele ei.Lemnul folosit este in general mesteacan.

Vopseluri : Toate vopselurile si lacurile folosite la fabricarea jucariilor sunt pe baza de apa. Se subintelege ca nu sunt folositi nici un fel de diluanti.

Recomandari de varsta

Vei gasi pe fiecare jucarie si in descrierea acestora din magazinul on-line o recomandare de varsta.1.5 ani pana la 10 ani. Recomandarea noastra de varsta furnizeaza informatii cu privire la varsta optima la care pot fi introduse jucariile. Prevederile legale sunt respectate odata cu avertismentul facut. Acest lucru trebuie bineinteles respectat.

Dezvoltare durabila si mediul inconjurator

In afara de copii, produsele noastre fac fericit si mediul inconjurator. Dezvoltarea durabila si productia care respecta mediul inconjurator sunt factorii cei mai importanti. Pentru jucariile noastre este folosit lemn din proiectele de reimpaduriri si lemn reciclat.Plasticul folosit este plastic reciclat din mari si oceane, adunat si prelucrat de catre marii reciclatori transformat in polipropilena ce este utilizata la fabricarea cauciucului produselor noastre .

Asadar, produsele comercializate de Woodland TC ,  iti ajuta copilul sa se dezvolte, iar  achizitiile copilului tau, merita investitia in noi!

Woodland Toys Company

Bucuria Calitatii